Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Feb 17, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Oferte din Maramureș, promovate la Târgul de Turism al României 2017

Oferte din Maramureș, promovate la Târgul de Turism al României 2017

Maramureșul este prezent cu oferte de cazare și divertisment la Târgul de Turism al României 2017, ediția de primăvară. Evenimentul dedicat industriei turismului are loc la București, în perioada 16-19 februarie 2017.

Opertori de turism din Maramureș sunt prezenți la târg alături de reprezentanți ai Consiliului Județean, la rândul lor acompaniați de Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania, oficiali din Primăria Sighetu Marmaţiei şi Primăria Onceşti.

Cei care au ajuns la standul Maramureșului au servit o porție de preparate culinare tradiționale, dar și de folclor autentic. Variante de petrecere a sărbătorilor pascale în Maramureş, departe de agitaţia oraşelor, dar şi alte oferte de ocupare a timpului liber în mijlocul oamenilor autentici au fost prezentate celor mai importanţi turoperatori, precum şi agenţiilor de turism din ţară.
Targul de Turism al Romaniei 2017 - stand Maramures

La Târgul de Turism al României 2017, Ioan Doru Dăncuş, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, a anunțat și intenția administrației de a organiza Zielele Maramureșului la jumătatea lunii mai.

Standul Maramureșului a fost vizitat și de ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, care a făcut un tur oficial al tuturor spațiilor expoziționale. La rândul ei, echipa ministerului a fost sprijinită de reprezentantul Biroului de Turism din cadrul CJ Maramureș, Dan Carpov, la prezentarea panoului interctiv creat pentru această ocazie. În cadrul acestui moment, oficialii din minister au pregătit o poveste interactivă care să-i conducă pe utilizatori într-o călătorie pe întreg teritoriul României.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This