Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Apr 30, 2018 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Cheile Lăpușului, în obiectiv pentru un eveniment care îmbină utilul cu plăcutul

Cheile Lăpușului, în obiectiv pentru un eveniment care îmbină utilul cu plăcutul

Cheile Lăpușului vor fi în obiectiv, și la propriu, și la figurat, pentru cei care vor participa la evenimentul “La plăcinte-nainte!” pe parcursul zilei de 5 mai 2018.

Asociația de Dezvoltare și Promovare a Turismului Rural Maramureș în colaborare cu Primăria Tg. Lăpuș și Cnipt Târgu Lapus organizează o incursiune în rezervația naturală Cheile Lăpușului.

Evenimentul va îmbina utilul cu plăcutul, pentru că Viorel Coroian va susține un workshop photo în aer liber, iar gazde bune din Țara Lăpușului vor pregăti plăcinte pentru drumeți.

Plecarea este din Târgu Lăpuș, dimineața, cu microbuzul, cu destinația Groape. Din acest punct, se va parcurge pe jos o distanță de aproximativ 15 km pe ruta Groape – Preluca Veche – Valea Vidrei – Piatra Cerbului – Cascada Pișătoarea – Pietrele Scrise – Peștera Casa lui Pintea.

Pe drum se vor face două popasuri pentru savurarea a 2 mese tradiționale, servite într-o casă autentică.

Traseul este unul de dificultate medie, iar copiii între 14-18 ani pot participa doar însoțiți de părinți. Participarea se face pe propria răspundere. Taxa participare eveniment – 50 ron/persoană.

Înscriere și informații – Centrul de Informare Turistică Tg Lăpuș, str. Liviu Rebreanu, nr 11.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This