Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jan 12, 2017 în Articole noi, Partii schi Maramures, Stiri | 0 comentarii

În Borșa, la Prislop, a fost inaugurată o nouă pârtie de schi

În Borșa, la Prislop, a fost inaugurată o nouă pârtie de schi

Începutul acestui an vine cu surprize pentru iubitorii sporturilor de iarnă din Maramureș. Orașul Borșa are, începând de la finalul săptămânii trecute, o nouă pârtie deschisă pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Pârtia Prislop din Borșa a fost inaugurată oficial sâmbătă, 7 ianuarie, cu această ocazie fiind organizat un eveniment special care a inclus un spectacol muzical, focuri de artificii, dar și o coborâre cu torțe pe pârtie a reprezentanților Serviciului Salvamont Borșa.

Pârtia Prislop este situată în Pasul Prislop, la granița dintre județele Maramureș și Suceava, la peste 1.400 de metri altitudine. Pârtia este dotată cu instalație de nocturnă și telescaun, având o lungime de 1.000 de metri și o lățime de 115 metri. Biletele pentru o urcare cu telescaunul costă 3 lei pentru copii și 5 lei pentru adulți.

Partia Prislop Borsa
Foto: Facebook Pârtia Prislop

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This