Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Nov 14, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Oferte din Maramureș la Târgul de Turism al României din 16-19 noiembrie 2017

Oferte din Maramureș la Târgul de Turism al României din 16-19 noiembrie 2017

Au început pregătirile pentru Târgul de Turism al României (TTR) de la Bucureşti, care va avea loc în perioada 16-19 noiembrie 2017.

Ofertele de turism din Maramureș vor fi prezentate participanților la eveniment, împreună cu ale celor peste 230 de agenții și tour-operatori din 14 țări, printre care Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Macedonia, Marea Britanie, Palestina, Republica Dominicană şi Ungaria.

Ca și la edițiile precedente, Maramureșul va avea un stand propriu, promovarea turismului românesc fiind o componentă importantă a ediţiei de toamnă a târgului. Pe lângă județul nostru, în cadrul evenimentului vor fi prezente și alte județe din țară, dar şi reprezentanţi ai oraşelor.

Autoritățile maramureșene au apreciat participarea la eveniment ca esențială pentru dezvoltarea turismului în zona noastră, iar pentru creșterea atractivității ofertei contează pe valoarificarea meșteşugurilor tradiționale, pe dansul și cântecul maramureșean, precum și pe portul tradițional.

Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României vine, în principal, în întâmpinarea celor care se gândesc la sezonul estival 2018.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This