Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Aug 2, 2016 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Vedetele au dat buluc în Maramureș

Vedetele au dat buluc în Maramureș

Un concediu în Maramureș, în stil tradițional, au preferat mai multe vedete din România în locul vacanțelor de lux din Turcia, Thailanda sau Republica Dominicană. Bucătarul Nicolai Tand, de origine din satul maramureșean Rozavlea, actrița Aylin Cadîr, dar și vedetele de televiziune Laura Cosoi și Nea Mărin au ales să se relaxeze în diferite zone din Maramureș, alături de meșteșugari sau oameni simpli.

Aylin Cadîr și Laura Cosoi au învățat cum se face un vas de lut la Casa Olarului din Baia Sprie, alături de ceramistul Daniel Leș, dar au vizitat și alte obiective turistice din Maramureș. Pe de altă parte, Nicolai Tand a ajuns prin Baia Sprie, Sighetu Marmației și a petrecut câteva zile în satul natal Rozavlea, unde l-a întâlnit pe Nea Mărin.

La finalul vizitei în Maramureș, Nicolai Tand a oferit câteva recomandări de cazare, într-un articol postat pe site-ul său. Printre locurile sugerate de bucătarul cu origini moroșenești se numără Pensiunea Casa Tradițiilor din Ieud, Pensiunea Seky din Săliștea de Sus, Vila Landhaus din Vișeu de Sus, Casa Olarului din Baia Sprie, Village Hotel din Breb și Casele de vacanță Luca & Vicențiu din Botiza.

Surse: Facebook și www.nicolaitand.ro

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This