Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jan 14, 2015 în Stiri | 1 comentariu

Fotografie de pe Valea Vaserului, în topul celor mai bune 25 de fotografii de călătorie din 2014 realizat de CNN

Fotografie de pe Valea Vaserului, în topul celor mai bune 25 de fotografii de călătorie din 2014 realizat de CNN

Maramureșul își demonstrează potențialul turistic încă o dată. O fotografie în care apar în prim plan câțiva localnici de pe Valea Vaserului cu o căruță trasă de doi cai, iar în plan secund o mocăniță cu aburi, a fost aleasă printre cele mai bune fotografii de călătorie din 2014.

Topul în care apare și imaginea din Maramureș a fost realizat de către televiziunea americană CNN și include 25 de fotografii de călătorie din diferite colțuri ale lumii.

Site-ul CNN International are o rubrică intitulată „Travel Photo of the Day”, unde oricine poate să încarce fotografii de călătorie, iar producătorii CNN aleg în fiecare zi una dintre ele pentru „o vacanță virtuală”. Din cele 365 de fotografii selectate pe parcursul anului 2014, cele mai bune 25 au fost incluse într-un top.

Imaginea surprinsă pe Valea Vaserului din Maramureș a fost desemnată fotografia de călătorie a zilei în data de 5 aprilie 2014, iar la începutul acestui an a fost inclusă în topul fotografiilor de călătorie CNN din 2014, alături de alte instantanee din India, Canada, Statele Unite ale Americii sau Franța.

Autorul fotografiei, Daniel Andreica, este un vișeuan care a studiat turismul la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca și care s-a întors în Vișeu de Sus, pentru a promova Mocănița de pe Valea Vaserului.

Valea Vaserului - Top CNN cele mai bune 25 de fotografii de călătorie din lume realizate în 2014 (c) Daniel Andreica

Valea Vaserului – Top CNN cele mai bune 25 de fotografii de călătorie din lume realizate în 2014 (c) Daniel Andreica

1 comentariu

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This