Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jan 23, 2018 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Numărătoare inversă pentru Serbările Zăpezii 2018 de la Borșa

Numărătoare inversă pentru Serbările Zăpezii 2018 de la Borșa

Concomitent cu derularea pregătirilor, s-a anunțat perioada în care vor avea loc Serbările Zăpezii 2018 de la Borșa. Autoritățile orașului maramureșean au făcut publică data evenimentului și au lansat invitația de participare turiștilor care vor să se bucure de un weekend în zăpadă.

Festivalul “Serbările Zăpezii” 2018 de la Borșa se va desfășura în zilele de 17 și 18 februarie pe pârtia amenajată în Pasul Prislop. Organizatorii au pregătit mai multe surprize, iar atmosfera va fi “încălzită” de Dj Line, Dj Andrei și Dj Alexandra.

Programul evenimentului mai include tradiționala coborâre cu torțele aprinse pe pârtie, un show de lasere, foc de tabără, cocktail bar, concursuri de schi, sărituri cu snowboardul și spectacole de jonglerie cu focul și de dansatori echipați în costume led. Se anunță un spectacol plin de lumină, care în primul rând va meritat urmărit pe înserat.

Deocamdată nu s-a precizat programul pe ore de la Serbările Zăpezii 2018 de la Borșa, dar după actualizarea informațiilor revenim cu detalii.

Serbarile Zapezii 2018 Borsa

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This