Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jul 7, 2016 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Cros montan și tabără internațională de pictură pe Valea Vaserului

Cros montan și tabără internațională de pictură pe Valea Vaserului

Valea Vaserului devine un important punct de întâlnire pentru pasionații de alergare, respectiv pentru persoanele cărora le place să picteze.

În perioada 13 – 19 iulie va avea loc Tabăra Internațională de Pictură Impresionism pe Valea Vaserului. Manifestarea artistică este organizată de către Centrul Cultural-Social Vișeu de Sus, în cadrul unui proiect de cooperare între orașul Vișeu de Sus și localitatea Croissy sur Seine din Franţa. Acesta își propune accentuarea aportului valorilor culturii românești, armonizarea acestora la cultura europeană și, totodată, crearea unui dialog intercultural.

Pe de altă parte, în data de 16 iulie, va fi organizat Crosul Vaserul, o competiție de alergare de aproape 10 kilometri, desfășurată pe un traseu care urmează Calea Ferată Forestieră a Mocăniței. Crosul se adresează atât adulților, cât și copiilor, urmărind dezvoltarea interesului pentru sport, dar și promovarea peisajelor naturale din zonă. Evenimentul sportiv este organizat de Centrul Cultural-Social Vișeu de Sus, Asociația Vasile Tomoiagă, Primăria și Consiliul Local Vișeu de Sus.

Informații: Birou Turism Maramureș
foto: (c) Lucian Petru Goja

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This