Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Mar 19, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Vișeul a reprezentat Maramureșul la Salonul Mondial de Turism de la Paris

Vișeul a reprezentat Maramureșul la Salonul Mondial de Turism de la Paris

Vișeul, cu a sa Mocăniță de pe Valea Vaserului, a reprezentat Maramureșul la Salonul Mondial de Turism, care s-a desfășurat în perioada 16-19 martie 2017 la Paris. Vizitatorii standului României au avut ocazia să vadă pe viu o parte din tradițiile zonei, pentru că Ansamblul Maramureșul și Grupul Iza au făcut spectacol pentru cei prezenți.

Muzica și dansurile specifice Maramureșului au răsunat la Paris, în standul pe care România l-a deschis la Salonul Mondial de Turism Paris, cel mai important târg internațional de profil din Franța. Prezența Ansamblului Maramureșul de la Vișeu de Sus a fost importantă, mai ales că autoritățile județene au lipsit de la acest eveniment.

România a fost invitată de onoare la eveniment, iar Mocănița a fost imagine reprezentativă pe site-ul oficial al salonului. La standul țării, instituțiile publice participante au fost Primăria Cluj-Napoca, consiliile județene din Cluj și Mehedinți, iar oferta turistică a acestora a fost completată de companii aeriene, tour-operatori și agenții care vând vacanțe în România.

Salon Mondial de Turism Paris, martie 2017

Francezilor li s-a propus un sejur în inima Europei, într-o țară în care se întrepătrund civilizațiile bizantină, slavă și occidentală, respectiv un loc în care natura permite observarea nestingherită a păsărilor și partide de călărie pe poteci de munte. Arhitectura oraselor medievale, dar și a satelor în care tronează biserici maiestuoase din lemn a fost, de asemenea, menționaă de organizatorii târgului.

Salonul Mondial de Turism de la Paris este liderul manifestărilor expoziționale de profil de pe piața turistică franceză, numărul vizitatorilor depășind 100.000 pe ediție.

Salon Mondial de Turism Paris, martie 2017

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This