Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Oct 11, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Site slăbuț pentru promovarea circuitului bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Site slăbuț pentru promovarea circuitului bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Un site slăbuț pentru promovarea circuitului bisericilor de lemn din Transilvania de Nord a lansat Consiliul Județean Maramureș, entitate administrativă care a avut la dispoziție un buget total de 20 de milioane de lei ca să pună în valoare 16 lăcașe de cult din zonă, dar care a alocat a zecea mie parte pentru din bani pentru promovarea online a proiectului.

Consiliul Județean Maramureș a anunțat public, la mai bine de un an de la finalizarea proiectului “Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord”, că a realizat un site de promovare și prezentare a lăcașelor de cult incluse în circuit.

Noul site poate fi accesat la adresa www.bisericimaramures.eu. “Realizarea site-ului este parte din Planul de marketing demarat după finalizarea proiectului şi pus în practică în perioada de sustenabilitate a acestuia. Site-ul cuprinde informaţii despre fiecare din cele 16 biserici cuprinse în proiect, dar şi fotografii şi imagini din perioada de implementare”, s-a menționat într-un comunicat de presă.

Finalizat în iunie 2016, proiectul şi-a propus “valorificarea durabilă a potenţialului turistic al bisericilor de lemn recunoscute ca valori ale patrimoniului mondial UNESCO şi valori ale patrimoniului cultural de importanţă naţională şi universală”, după cum au precizat reprezentanții CJ Maramureș.

În cadrul proiectului s-au realizat: 16 centre de informare turistică, având o arhitectură specific maramureşeană, refacerea împrejmuirilor bisericilor de lemn, realizarea parcărilor şi a iluminatului ambiental.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This