Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Sep 5, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Sărbătoarea Castanelor 2017 nu mai are loc în septembrie, ci în octombrie

Sărbătoarea Castanelor 2017 nu mai are loc în septembrie, ci în octombrie

Sărbătoarea Castanelor 2017 nu mai are loc în septembrie, ci în luna octombrie, a anunțat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, într-o conferință de presă organizată astăzi, 5 septembrie. Este pentru prima oară în istoria evenimentului, când Sărbătoarea Castanelor se amână.

Festivalul Castanelor 2017, cum a fost redenumită sărbătoarea orașului, trebuia să aibă loc în perioada 23 – 25 septembrie, dar a fost amânat în 5 – 8 octombrie 2017. Primăria Baia Mare chiar a anunțat pe siteul propriu programul oficial al manifestării, care includea concerte cu Goran Bregovic, Holograf, BUG Mafia, Carla’s Dreams, dar și cu artiști de muzică populară.

Potrivit declarațiilor primarului, nu s-ar fi reușit contractarea serviciilor de divertisment, ceea ce a anulat practic festivalul, reușita acestuia bazându-se în proporție covârșitoare pe prestația artiștilor rock și pop anunțați, mai puțin pe restul manifestărilor incluse în program. Cătălin Cherecheș a declarat că noul program al festivalului va fi prezentat vineri, 8 septembrie 2017.

Într-un comunicat de presă s-a motivat că amânarea este cauzată de timpul prea scurt care a mai rămas pentru promovarea evenimentului, dar și a faptului că nu s-au copt castanele.

Alte evenimente care ar fi trebuit să aibă loc pe durata sărbătorii au fost reprogramate. De exemplu, cuplurile care sărbătoresc în acest an 50 de ani de căsnicie vor fi onorate în cadrul evenimentului „Nunta de Aur” pe 1 octombrie 2017, iar iubitorii de flori vor putea vizita standurile Expo Flora începând cu 6 octombrie 2017.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This