Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jan 4, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Posibilitățile de cazare și agrement din orașul Baia Sprie, prezentate într-un catalog de iarnă online

Posibilitățile de cazare și agrement din orașul Baia Sprie, prezentate într-un catalog de iarnă online

Turiștii interesați să ajungă în orașul maramureșean Baia Sprie în această iarnă au la dispoziție un catalog online cu numeroase informații utile. Acesta prezintă variantele pentru a ajunge în oraș, informații despre domeniul schiabil din Baia Sprie și tarifele practicate în acest sezon, posibilitățile de cazare în zonă, date de contact ale monitorilor de schi, opțiuni pentru petrecerea timpului liber, dar și alte date utile.

Catalogul online „Baia Sprie Iarnă 2016/2017” a fost realizat de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) Baia Sprie, cu scopul de a promova această regiune în special în rândul turiștilor din Cluj, Bistrița-Năsăud, Sălaj sau Satu Mare, dar și în rândul turiștilor din alte zone ale țării. Astfel, aceștia au la dispoziție toate informațiile de care au nevoie, fără a mai fi nevoiți să le caute în mai multe surse.

Catalogul orașului Baia Sprie poate fi „răsfoit” aici.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This