Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Aug 26, 2016 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Salvamont Borșa a fost acreditat la nivel național

Salvamont Borșa a fost acreditat la nivel național

Salvamont Borșa a primit în cursul acestei săptămâni recunoașterea oficială din partea Dispeceratului Național Salvamont România.

În urma unui proces de evaluare și acreditare a structurilor Salvamont din România, au fost acreditate la nivel național mai multe servicii județene și locale, printre care s-a numărat și Serviciul Salvamont Borșa.

Reprezentanții serviciului au primit un Certificat de acreditare a serviciilor public județene sau locale Salvamont privind desfășurarea de activități de prevenire a accidentelor montane și de salvare în munți, respectiv un Certificat de atestare a capacității operative de intervenție a echipei/echipelor Salvamont.

În această etapă de verificare, au mai primit acreditare, pe lângă Serviciul Salvamont Borșa, și structurile Salvamont județene din Arad, Argeș, Bihor, Bacău, Bistrița Năsăud, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mureș, Neamț, Prahova și Sibiu, dar și structura Salvamont local din Sinaia.

Serviciul Salvamont Borșa își desfășoară activitatea pe teritoriul Munților Rodnei – Pietrosu, Pasul Prislop, Complex Turistic Borșa, Știol, Gârgălău, Musceta, Ineu, etc. Serviciul Salvamont Borșa reunește în prezent o echipă de aproximativ 20 de persoane și este condus de către Daniel Timiș.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This