Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Dec 21, 2016 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Baia Mare nu este pe placul turiștilor de weekend

Baia Mare nu este pe placul turiștilor de weekend

Sibiu, Brașov, Sighișoara și Cluj sunt cele mai căutate orașe de către românii dornici să petreacă o vacanță de 2-3 zile în România, în timp ce Baia Mare și București se numără printre cele mai puțin atractive orașe din acest punct de vedere. Prețurile accesibile, frumusețea peisajelor, siguranța, dar și dorința de a cunoaște mai bine țara sunt principalele atuuri ale vacanțelor petrecute în țară.

Peste 40% dintre români preferă orașele din străinătate precum Praga, Barcelona sau Roma atunci când vine vorba de alegerea unei destinații pentru un city-break. 35% dintre conaționali aleg însă România pentru o scurtă vacanță, cele mai atractive fiind marile orașe din Transilvania. Capitala României, dar și municipiul Baia Mare, se află la polul opus, fiind ultimele în preferințele românilor.

Studiul, realizat de portalul HotelGuru.ro, arată că 72,5% dintre turiștii români sunt mulțumiți de serviciile oferite în țară. Transilvania, Maramureș și Dobrogea sunt regiunile care oferă cele mai bune servicii, în opinia turiștilor.

Când vine vorba despre bugetul alocat unui city-break, peste jumătate dintre românii care aleg să viziteze un oraș din România cheltuie cel mult 600 de lei. Pentru 36,1% dintre români, bugetul alocat se încadrează între 600 și 1.000 lei.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This