Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Nov 23, 2016 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Pârtiile de schi de la Cavnic s-au deschis mai repede ca oricând

Pârtiile de schi de la Cavnic s-au deschis mai repede ca oricând

Sezonul de schi a început în Maramureș mai repede decât pe orice altă pârtie amenajată din țară. Schiorii s-au putut bucura de zăpada de pe pârtiile de la Cavnic, iar veselia a fost mare pentru că nu s-a mai întâmplat de foarte mulți ani ca sezonul de schi să debuteze la mijlocul lunii noiembrie.

Vremea rece le-a permis administratorilor pârtiilor de la Super Ski Cavnic să pornească tunurile de zăpadă, astfel încât se poate schia pe 200 metri, adică pe prima porțiune din Roata 1. Urcarea se va face cu ajutorul celor 2 benzi de transport.

Super Ski Cavnic, Maramures

În primul weekend de schi pe pârtia de la Roata și tarifele au fost speciale, costul valabil și pentru adulți și penru copii fiind de 20 lei / 1 oră, 40 lei / 2 ore, 50 lei / 3 ore și 60 lei / 4 ore. De asemenea, au început și primele ședințe de schi și snowboard din sezon. Până în 30 noiembrie, lecțiile sunt disponibile doar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00-17.00.

Administratorii au atenționat turiștii că urcatul pe jos sau cu sania nu este permis nici pe porțiunea de partie deschisă, nici pe partiile închise. Tot pentru protejarea pârtiei, la Roata se schiază doar în weekend.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This