Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Nov 23, 2016 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Mocănița, Cimitirul Vesel și Șuior, în Catalogul creatorilor de branduri din Maramureș

Mocănița, Cimitirul Vesel și Șuior, în Catalogul creatorilor de branduri din Maramureș

Repere turistice importante din Maramureș figurează în Catalogul creatorilor locali de branduri, realizat printr-un proiect al Asociației Pro Maramureș. Mocănița de pe Vaser, Cimitirul Vesel de la Săpânța, pârtiile de la Șuior, Casa Olarului sau festivalul Drumul Lung spre Cimitirul Vesel figurează în paginile catalogului prezentat public la mijlocul lunii noiembrie.

Creatorii brandurilor turistice își spun poveștile, rememorează momentul apariției pe piață, dar și traseul până la succes. Din paginile catalogului tipărit, dar și din cele ale catalogului online – www.facutinmaramures.ro – cei interesați pot afla informații de folos, dar, în egală măsură, interesante.

Proiect Facut in Maramures - Catalogul Creatorilor de Branduri Maramures

Catalogul creatorilor locali de branduri a fost realizat în urma unei selecții la care au contribuit consumatori independenți, specialiști locali din domeniul creativ (agenții de creație, grupuri, persoane active la nivel local în domeniul brandingului sau conexe), dar și membrii Asociației Pro Maramureș, în calitate de inițiatori ai proiectului. Distribuția s-a făcut gratuit, la târguri și la principalii vectori de influență: mass-media, autorități, ambasade, alte instituții locale și naționale reprezentative. Inclusiv la Târgul de Turism al României, desfășurat zilele trecute la București, a fost prezentat publicului.

Catalogul a fost realizat prin proiectul „Făcut în Maramureș”, proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii, la inițiativa Asociației Pro Maramureș.

Proiectul „Făcut în Maramureș” a demonstrat că în orice domeniu de activitate creativitatea este un factor important pentru reușite, iar Catalogul creatorilor locali de branduri surprinde acest aspect. Dar, lumea poate afla din paginile catalogului că Maramureșul nu are doar tradiții, colinde și pălincă, ci și proiecte antreprenoriale de anvergură națională și internațională.

Suior - Cota 1000

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This