Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Apr 8, 2015 în Stiri | 0 comentarii

Iubitorii de natură vor putea să facă o plimbare cu Mocănița de Paște

Iubitorii de natură vor putea să facă o plimbare cu Mocănița de Paște

Cei care vor să petreacă sărbătorile de Paște într-un mod cu totul special au ocazia să facă acest lucru în Maramureș. Mocănița va avea curse regulate în zilele de sărbătoare, pentru ca turiștii să se poată bucura de peisajele minunate de pe Valea Vaserului.

Organizatorii anunță că trenurile speciale de Paște vor circula pe Valea Vaserului începând de duminică (12 aprilie) până miercuri (15 aprilie), cu plecare în fiecare dimineață de la ora 10:00, din gara CFF Vișeu de Sus.

Mocănița va urca prin Vișeu de Sus, urmând ca apoi să se îndrepte printre munți spre stația Paltin. La finalul călătoriei, turiștii vor fi întâmpinați cu o țuică, o cafea și o gogoașă.

Prețul unei călătorii este de 74 de lei pentru adulți, 59 de lei pentru studenți și 54 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani.

Organizatorii oferă și varianta pachetelor all inclusive, care includ în plus un platou grill și o băutură răcoritoare. Un astfel de bilet costă 98 de lei pentru adulți și 68 de lei pentru școlari. Contra cost, turiștii au acces la bar și, dacă vor, pot să se cazeze în trenul-hotel Carpatia Express.

Rezervări pot fi făcute, în limita locurilor disponibile, la numărul de telefon 0744.686716 sau la adresa de email info@cffviseu.com.

(c) Mocănița Steam Train

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This