Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jan 6, 2016 în Stiri | 1 comentariu

Hartă pentru zona ecoturistică Mara-Cosău-Creasta Cocoșului și ghid pentru turiștii din Maramureș

Hartă pentru zona ecoturistică Mara-Cosău-Creasta Cocoșului și ghid pentru turiștii din Maramureș

Una dintre primele destinații ecoturistice din România, zona Mara-Cosău-Creasta Cocoșului din Maramureș, are de la finalul anului trecut un ghid care prezintă microregiunea și o hartă cu informații utile despre locurile pe care le pot vedea turiștii aflați în căutarea unei vacanțe perfecte pe tărâmuri de poveste.

Indiferent că vor să facă un traseu de cicloturism, că vor să iasă la o drumeție sau să descopere meșteșugurile păstrate în această parte a țării, turiștii au un ajutor de nădejde: ghidul și harta destinației ecoturistice Mara-Cosău-Creasta Cocoșului. Acestea au fost realizate de către Asociația Ecologic printr-un proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, cu scopul de a valorifica patrimoniul natural și cultural al microregiunii prin ecoturism.

Harta turistică Mara-Cosău-Creasta Cocoșului cuprinde, pe lângă cartografierea zonei, numeroase informații utile precum prezentarea microregiunii, atracții naturale, obiective culturale, activități în aer liber, calendarul evenimentelor culturale, posibilități de cazare, dar și o serie de reguli de vizitare.

Pe de altă parte, ghidul le prezintă turiștilor posibilitățile de petrecere a timpului liber, mâncărurile și băuturile tradiționale, zilele de sărbătoare cinstite de oamenii locului, dar și meșteșugurile păstrate de sute de ani de către meșteșugarii locali.

Harta poate fi găsită aici.
Harta (verso) poate fi găsită aici.
Ghidul turistic poate fi găsit aici.

1 comentariu

  1. Buna ziua, de ce nu este possibil harta pentru GPS de la télephone?( Orux MapS)
    Comment faire pour avoir une carte pour un GPS de téléphone?
    Multumesc

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This