Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Mar 9, 2015 în Stiri | 0 comentarii

Fotografii din Maramureș ale sigheteanului Alex Robciuc fac senzație pe internet

Fotografii din Maramureș ale sigheteanului Alex Robciuc fac senzație pe internet

Un sighetean își promovează județul în mediul online prin intermediul mai multor fotografii din Maramureș.

„Excursiile și petrecerea timpului în mijlocul naturii mă inspiră foarte mult, așa că surprinderea acestor experiențe este una dintre pasiunile mele. Am realizat aceste fotografii în timpul călătoriilor mele prin Maramureș. Peisajele fotografiate aici sunt senine și calme”, povestește Alex Robciuc, inginer la o firmă locală, iar în timpul liber fotograf.

La scurt timp după ce a postat câteva fotografii cu peisaje rurale și montane din Maramureș pe site-ul boredpanda.com, tânărul Alex Robciuc a fost asaltat de mesaje de apreciere, iar mai multe publicații din țară i-au preluat articolul.

Tânărul artist mărturisește că preferă să surprindă elemente ieșite din comun din natură, fie la primele ore ale dimineții, fie la ceas de seară.

„Îmi place să utilizez lumina puternică a dimineții sau cea a serii pentru un efect mai dramatic. Trezitul la ora cinci dimineața, căutarea celui mai bun unghi, așteptarea luminii perfecte și găsirea unui element deosebit în peisajul din jurul meu – aceasta este rețeta perfectă pentru transpunerea stării de spirit și a sentimentelor mele într-o simplă fotografie”, arată tânărul.

El a reușit ca, prin fotografiile sale, să promoveze Maramureșul în rândul internauților din lumea întreagă. Reacțiile celor care au văzut fotografiile au fost foarte puternice, unii dintre aceștia mărturisind că și-ar dori să viziteze aceste locuri sau chiar să trăiască în Maramureș.

Peisaj din Maramureș

Peisaj din Maramureș

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This