Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Nov 20, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

De Crăciun, 80% din locurile de cazare în pensiunile și hotelurile din Maramureș sunt ocupate

De Crăciun, 80% din locurile de cazare în pensiunile și hotelurile din Maramureș sunt ocupate

Turiștii români și străini au fost atrași de ofertele de Crăciun ale pensiunilor și hotelurilor din Maramureș, astfel încât 80% din locurile de cazare sunt ocupate în această perioadă.

Pensiunile din Maramureșul istoric au fost cele mai căutate, majoritatea acestora făcând rezervări pentru sărbătorile de iarnă încă din timpul verii. De altfel, potrivit siteului booking.com, gradul de ocupare de Crăciun în pensiunile Maramureșului este de aproape 95%, iar tarifele de cazare n-au fost dintre cele mai scăzute la nivel național, din contră. Prețul mediu al unei vacanțe în perioada sărbătorii a fost între 2.800 și 2.500 de lei pentru cinci nopți. Oferta este însă de nerefuzat, iar ea include pe lângă masa tradițională și programe artistice de colinde.

Locuri libere de cazare mai sunt în hotelurile din Baia Mare, pentru care cererea a fost scăzută, și din cauză că municipiul de pe malul Săsarului nu are o ofertă suficient de atractivă pentru turiști, cum se întâmplă în Sibiu, Brașov sau chiar Alba Iulia. Administratorii de hoteluri speră însă într-o iarnă bogată în ninsori care să atragă în zonă practicanții sporturilor de iarnă.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This