Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jul 21, 2016 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Cu Mocănița pe Lună plină, la final de săptămână

Cu Mocănița pe Lună plină, la final de săptămână

Turiștii aflați în Vișeu de Sus pot urca cu Mocănița pe Valea Vaserului după asfințitul soarelui doar la sfârșitul acestei săptămâni. Administratorii CFF Vișeu de Sus organizează sâmbătă, 23 iulie, evenimentul „Cu Mocănița la Lună plină”, la câteva zile după fenomenul astronomic.

Plecarea Mocăniței din gara CFF Vișeu de Sus este programată pentru ora 19:00, aceasta urmând să urce până în stația Paltin (21.6 km) și apoi să se întoarcă în Vișeu de Sus, aproximativ la ora 02:30.

Prețul unei călătorii cu Mocănița cu această ocazie este de 65 de lei pentru adulți, 59 de lei pentru studenți și pensionari, respectiv 49 de lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani.

Organizatorii anunță că este disponibil și noul pachet „Mocănița Special” care cuprinde, pe lângă bilet, un platou grill sau o porție pentru copii, o băutură răcoritoare, o cafea sau o ciocolată caldă și un desert. Prețul pentru acest eveniment este de 98 de lei pentru adulți, 93 de lei pentru studenți și pensionari, respectiv 72 de lei pentru școlari.

Pentru a călători „Cu Mocănița la lună plină” se pot face rezervări, în limita locurilor disponibile, la numărul de telefon 0744.686716 sau la adresa de e-mail info@cffviseu.com.

Administratorii CFF Vișeu precizează că evenimentul se va anula dacă sunt avertizări meteo sau dacă nu se atinge numărul necesar de persoane.

Informații: www.cffviseu.com
Foto: (c) Daniel Andreica

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This