Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Dec 30, 2014 în Stiri | 0 comentarii

Cel mai excentric Revelion din Maramureș – Află unde se organizează

Cel mai excentric Revelion din Maramureș – Află unde se organizează

La cumpăna dintre ani, cel mai excentric Revelion din Maramureș se organizează pe Vârful Igniș, adică la 1.307 m, în Munții Gutâi.

Cu bocancii în picioare, în echipamentul de schi și cu lanternele pe cap pot sărbători trecerea în anul 2015 doritorii de aventură și natură. Vremea se anunță numai bună pentru o asemenea drumeție, prognozele meteo arătând că vor fi în jur de minus 10 grade Celsius și un cer senin.

Organizator al Revelionului excentric este un maramureșean, pasionat de parapantism și alte sporturi, pe care îl găsiți pe Facebook cu numele Laci Fly, iar în viața reală ca Laszlo Dancs. Acesta a mai pus la cale o expediție asemănătoare și în urmă cu 2 ani, când tot așa a petrecut noaptea de Revelion pe vârful Igniș alături de alți montaniarzi.

În acest an petrecerea va începe la ora 21.00, când se pleacă din Baia Mare spre masivul din Munții Gutâi, grupul urmând să revină acasă doar după ce va admira artificiile de deasupra Băii Mari și din localitățile învecinate și va sorbi o șampanie.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This