Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la May 21, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Bisericile de lemn și Crăciunul din Maramureș, vândute prin aplicația Explore RO

Bisericile de lemn și Crăciunul din Maramureș, vândute prin aplicația Explore RO

Pentru a promova România ca destinație turistică în lume, Ministerul Turismului a lansat aplicația ”Explore RO”, iar printre obiectictivele promovate se regăsesc bisericile de lemn din Maramureș, respectiv Crăciunul.

Disponibilă în limba engleză, aplicația este destinată turiștilor din întreaga lume care iubesc să călătorească chiar și virtual. Cu această aplicație utilizatorii pot descoperi România și resursele ei: natură, tradiții, cultură, istorie, educație, arte, oferind sugestii pentru vacanțe.

Aplicația reprezintă un ghid turistic al României, în variantă electronică, al cărei conținut este semnat de Ministerul Turismului și oferă utilizatorilor săi informații variate despre destinațiile turistice, resursele naturale și antropice, atracțiile și evenimentele din România.

”Explore RO” este disponibilă pentru platformele iOS și Android. În ceea ce privește infrastructura tehnică a ghidului turistic mobil al României, acesta a fost construit pe o platformă care rulează pe un sistem cloud, ce permite interconectarea cu alte site-uri web și aplicații turistice, prin utilizarea de APIs specifici, fiind posibilă transmiterea și generarea automată de conținut.

Aplicația va fi actualizată permanent, în următoarea perioadă fiind dezvoltate variante ale acesteia și în alte limbi de circulație internațională.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This