Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Oct 26, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Maramureșul va fi promovat la Londra și Bruxelles de 1 Decembrie 2017

Maramureșul va fi promovat la Londra și Bruxelles de 1 Decembrie 2017

Maramureșul continuă să fie promovat peste hotare, următoarele ținte ale autorităților din Consiliul Județean fiind Londra Și Bruxelles.

Consilierii județeni au aprobat în ultima ședință administrativă participarea Maramureșului la sărbătorirea ”Zilei Naționale a României la Bruxelles și Londra”.

Evenimentele au fost prezentate ca oportunități de promovare a Maramureșului ca destinație turistică. Prezența reprezentanților din Consiliul Județean survine unor invitații primite de la reprezentanții diasporei din Bruxelles, respectiv de la ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache.

Reprezentanții Consiliului Județean Maramureș au explicat că prezența în cele două mari orașe europene este un bun prilej de a-i ajuta pe românii din diaspora să sărbătorească Ziua Națională așa cum se cuvine.

Acțiunile, din perspectiva oficialilor din administrație, sunt considerate un bun prilej de valorificare a identității culturale a Maramureșului și a obiectivelor turistice. Bugetul deplasării delegațiilor din Maramureș la Bruxelles și Londra nu a fost comunicat.

Anul trecut, de 1 Decembrie, Consiliul Județean Maramureș, prin reprezentanții săi, au petrecut ziua națională în Spania, la Madrid.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This