Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jan 7, 2015 în Stiri | 0 comentarii

Maramureșul se află în topul mondial cu destinații turistice în 2015

Maramureșul se află în topul mondial cu destinații turistice în 2015

România devine din ce în ce mai căutată când vine vorba de programarea unei vacanțe. Numeroși turiști străini, printre care și prințul Charles, au vizitat mai multe regiuni din România și, la rândul lor, le recomandă și altora să viziteze „Țara lui Dracula”.

La sfârșitul anului trecut, un cunoscut jurnalist de călătorii american, Dennis Lennox, a vizitat România și a rămas plăcut impresionat. Tocmai de aceea, într-un articol publicat pe blogul său, dar și într-o ediție recentă a publicației The Morning Sun, țara noastră – și în special Transilvania – apare pe primul loc în topul destinațiilor turistice din acest an.

În plus, Maramureșul a fost inclus într-un top mondial al celor mai frumoase 20 de destinații de vizitat în 2015, întocmit de revista americană National Geographic Traveler.

Străinilor din lumea largă li se recomandă să viziteze județul în mai-iunie, când pajiștile sunt colorate de flori sălbatice, în iulie-septembrie, perioadă bună pentru drumeții dar și plină de festivaluri – printre sugestii fiind Sărbătoarea Castanelor (Baia Mare), Târgul cepelor (Asuaju de Sus) și Toamna chioreană (Remetea Chioarului).

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This