Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jan 15, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Maramureșul, în prim plan la Târgul de Turism din Viena

Maramureșul, în prim plan la Târgul de Turism din Viena

În Austria, în perioada 12-15 ianuarie 2017, a avut loc Târgul de Turism din Viena. Taragotul lui Dumitru Dobrican și ritmurile specifice muzicii din Maramureș au răsunat zilele acestea la Târgul de Turism Ferien Messe.

Standul României a avut 27 de participanți din Maramureș, Sibiu, Cluj, Timișoara și Oradea, aceștia fiind atât prestatori de servicii turistice, cât și reprezentanți ai agențiilor de turism și ai unor destinații turistice.

Alături de România, expozanți din numeroase țări, printre care Croația, Norvegia, Grecia, Turcia, Egipt sau Maroc au participat cu oferte de turism variante, începând de la turism ecvestru și turism pe motocicletă până la croaziere sau excursii în destinații exotice.

Maramureșul a fost anul acesta regiunea parteneră în standul României, astfel reușind să beneficieze de o maximă vizibilitate, fiind principalul expozant. Turiștii care au ajuns la standul Maramureșului au avut ocazia să guste din preparatele tradiționale, să vadă portul popular maramureșean, obiectele realizate de meșteri populari și chiar să participe la demonstrații de tors sau de realizare a clopului maramureșean. În cursul zilei de sâmbătă reprezentanții țării noastre au făcut o demonstrație live de gătit, iar pe toată durata târgului, România a fost prezentă în fiecare zi pe scena târgului cu dansuri și muzică din Maramureș.

În plus, pentru promovarea turismului în Maramureș, reprezentanții autorității locale județene au avut o serie de întâlniri oficiale cu specialiști din domeniul turismului și cu jurnaliști, în care au promovat potențialul turistic al județului Maramureș.
Targ Turism Viena2017

Foto: Consiliul Județean Maramureș

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This