Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Nov 13, 2015 în Stiri | 0 comentarii

Circuitul bisericilor de lemn din Maramureș, prezentat la Târgul Național de Turism

Circuitul bisericilor de lemn din Maramureș, prezentat la Târgul Național de Turism

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României are loc în perioada 12 – 15 noiembrie, la București. Reprezentanți ai agențiilor de turism și ai instituțiilor care promovează turismul, din mai multe județe ale țării, dar și din alte state, sunt prezenți la târg cu cele mai bune oferte pentru cei interesați să-și achiziționeze o vacanță. Consiliul Județean Maramureș și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest participă împreună, cu scopul de a promova investițiile în turism derulate în Maramureș prin Programul Operațional Regional 2007 – 2013 (REGIO).

Proiectul Circuitul bisericilor de lemn le este prezentat vizitatorilor sub o formă dinamică și interactivă, cu sprijinul Ansamblului Folcloric Național Transilvania. Și alte proiecte derulate în sectorul turistic, în Transilvania de Nord, sunt aduse în fața publicului. Printre acestea se numără proiectele de infrastructură de agrement și cazare, de infrastructură turistică urbană, de restaurare a obiectivelor de patrimoniu cultural și istoric sau de dezvoltare a turismului de agrement. Inițiativa de a face cunoscute aceste investiții în cadrul Târgului de Turism al României se dorește a fi un prim pas atât pentru crearea unei strategii de comunicare coerente privind turismul la nivelul Transilvaniei de Nord, cât și pentru prezentarea unor posibilități de finanțare europeană pentru investițiile în turism.

Maramureșul la Târgul Național de Turism
(c) ADR Nord-Vest

Pe lângă ofertele de turism în România, la târg mai pot fi achiziționate vacanțe în India, Japonia, Chile, Emiratele Arabe Unite, dar și în țări care se află de câțiva ani în topul preferințelor românilor, cum ar fi Bulgaria, Grecia, Turcia, Italia sau, mai recent, Malta.

Turiștilor cu dare de mână care trec pragul ediției de toamnă a Târgului Național de Turism le sunt propuse vacanțe de Crăciun, Revelion, Valentine’s Day sau chiar de Dragobete. În plus, aici pot fi achiziționate city-break-uri, circuite, croaziere, pelerinaje sau chiar destinații exclusiviste de vacanță.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This