Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Oct 1, 2015 în Articole noi, Imagini Maramures | 0 comentarii

Centrul Vechi și Piața Cetății din Baia Mare, dezvăluite în lumina apusului tomnatic

Centrul Vechi și Piața Cetății din Baia Mare, dezvăluite în lumina apusului tomnatic

La ceas de seară, într-o zi răcoroasă de început de octombrie, pornim agale să redescoperim la pas Centrul Vechi al municipiului Baia Mare și recent inaugurata Piață a Cetății. Fiind sfârșit de săptămână, locurile din apropierea Turnului Ștefan sunt luate cu asalt de cupluri de proaspăt însurăței, însoțiți de alaiul de invitați, dornici să fie imortalizați alături de fericitul cuplu.

Piața Cetății ni se dezvăluie în lumina feerică a serii, frumos evidențiată de sistemul de lumini recent premiat la o competiție internațională care s-a desfășurat în Finlanda. În deplin contrast, Centrul Vechi al municipiului este aproape pustiu, cel mai probabil majoritatea băimărenilor dornici de o ieșire la ceas de seară fiind înăuntru, la adăpostul confortabil oferit de localurile din zonă.

După un tur relativ scurt al centrului orașului, ne propunem să facem o scurtă vizită până la Lacul Mogoșa pentru niște fotografii lacustre nocturne, însă ne amintim că și acela este un loc care abundă, în toate anotimpurile, de cupluri proaspăt căsătorite dornice să imortalizeze unicul moment, astfel că decidem să ne întoarcem spre casă.

 

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This