Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jul 10, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

VIDEO: Actorul Harvey Keitel este cetățean de onoare al comunei Leordina

VIDEO: Actorul Harvey Keitel este cetățean de onoare al comunei Leordina

Actorul american Harvey Keitel a devenit cetățean de onoare al comunei Leordina, localitate maramureșeană pe care a vizitat-o zilele trecute într-o pauză de filmări pentru producția „See You Soon”.

Vedeta de la Hollywood a făcut o vizită la Leordina ca să vadă plaiurile natale ale mamei sale, o evreică din Maramureș care a emigrat în tinerețe în Statele Unite, s-a căsătorit cu un emigrant polonez și i-a dat naștere, la New York, lui Harvey Keitel.

Harvey Keitel - Leordina, Maramures

Acorul a fost primit cu toate onorurile la Leordina, iar în afară de pâine și sare, a fost cinstit și cu țuică. Sticla pe care a primit-o în dar de la autoritățile locale maramureșene a destăinuit că o va împărți cu un prieten drag, actorul Robert de Niro.

În România, Keitel a venit pentru filmările la o poveste de dragoste plină de ingrediente hollywoodiene clasice despre un celebru fotbalist american care se accidentează în timpul calificărilor pentru Campionatul Mondial din 2018. În timpul recuperării, înrâlneşte şi se îndrăgosteşte de o rusoaică, mamă a unui copil.

Acesta nu este la primul proiect cinematografic în România, dar este la prima vizită în Maramureș. Intervievat de presa națională, acesta a declarat că este încântat de prezența în Transilvania. „Pentru mine e ca o vacanţă romantică pentru că mă gândesc că pe aici a umblat mama mea. Ea a părăsit Transilvania când avea 12 ani, iar de fiecare dată când ajung în România mă gândesc la ea”, a spus Harvey Keitel.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This