Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jan 14, 2015 în Stiri | 0 comentarii

Turiști nemți atrași în Maramureș cu pălincă și slănină, la Săptămâna Verde Berlin 2015

Turiști nemți atrași în Maramureș cu pălincă și slănină, la Săptămâna Verde Berlin 2015

Maramureşul va avea 11 producători tradiţionali la Săptămâna Verde Berlin 2015 – Grune Woche, cel mai important eveniment expozițional la nivel mondial din domeniul agriculturii, horticulturii și industriei alimentare.

Ediţia 2015 a Târgului de Produse Tradiţionale „Săptămâna Verde” de la Berlin se desfășoară în perioada 16-25 ianuarie. În acest an, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a rezervat pentru standul României o suprafaţă de 327 metri pătraţi.

Delegaţia Maramureşului va reprezenta o treime din întreaga delegaţie a României la târg, deoarece din 34 de participanţi, 11 vor fi producători tradiţionali care își vor prezenta preparatele din carne și băuturile alcoolice fabricate. Din oferta prezentată vizitatorilor nu vor lipsi pălinca, slănina, cârnații și dulcețurile.

Săptămâna Verde este punctul de origine pentru Forumul Global pentru Alimentație și Agricultură. Producătorii din întreaga lume vin la evenimentul de la Berlin, care are Letonia ca țară partener oficial în 2015. State din Europa, America, Asia, Africa și Oceania sunt prezente cu standuri la Săptămâna Verde.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This