Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Jul 5, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Producătorii bio din Maramureș sunt puși pe o hartă finanțată de Prințul Charles

Producătorii bio din Maramureș sunt puși pe o hartă finanțată de Prințul Charles

Producători bio din Maramureș, Transilvania, Banat, Bucovina și Delta Dunării vor figura pe o hartă finanțată de Prințul Charles.

Fundația moștenitorului coroanei britanice a lansat un program de susținere a micilor fermieri și producători locali, în scopul dezvoltării produselor și accesării de noi piețe de desfacere atât în țară, cât și peste hotare.

Reprezentanta organizației, Aura Woodward, a precizat că este vorba de un program-pilot de zece luni, care presupune realizarea unei hărți a celor care fac produse naturale și produse bio de calitate. “Vom aduce specialiști din România, Italia și Marea Britanie să ne uităm la conținutul de zahăr, de sare, la ambalaj și așa mai departe. Ideea este ca la finalul acestui program-pilot să identificăm cinci produse de o calitate excepțională pe care să le vindem cu succes în România și în străinătate, ca producătorii să rămână cu mai mulți bani în buzunar”, a precizat Aura Woodward.

Fundația “Prințul de Wales România” este singura organizație a acestuia din țara noastră și a fost înființată în urmă cu doi ani. Organizația susține conservarea patrimoniului cultural, agricultura și dezvoltarea sustenabilă. În fiecare an, organizația oferă cursuri de pregătire pentru restaurarea clădirilor istorice, pentru revitalizarea meșteșugurilor vechi și stimularea micilor afaceri.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This