Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Publicat de la Mar 3, 2017 în Articole noi, Stiri | 0 comentarii

Cu Mocănița de la Vișeu de Sus, de Mărțișor și de Paști 2017

Cu Mocănița de la Vișeu de Sus, de Mărțișor și de Paști 2017

Amatorii de călătorii cu Mocănița, de Mărțișor și de Paști, pot petrece câteva ore în trenul cu abur care străbate sălbatica vale a Vaserului. La început de primăvară, turiștilor li se oferă ocazia unui drum în sălbăticia Munților Maramureșului.

De Mărțișor, Mocănița are program în zilele de 4, 11, 18 și 25 martie 2017, dar rezervările sunt obligatorii înainte de a porni la drum. Plecarea trenului cu aburi este anunțată pentru ora 9.00 din gara CFF, iar sosirea pentru ora 14.30, după un drum tur-retur între Vișeu de Sus și Paltin. Biletul pentru adulți costă 53 lei, pentru studenţi – 43 lei, iar copiii între 6 și 16 ani plătesc 35 lei.

Program special există și de Paște, în zilele 15, 16, 17 și 18 aprilie 2017, când turiștii vor beneficia, pe lângă plimbarea prin frumoasa vale a Vaserului, și de un meniu de sărbătoare.

Gazdele îi vor întâmpina pe călători cu o ţuică, o cafea și o gogoaşă, iar un însoţitor de tren le va explica pe parcursul drumului locurile vizitate. Prețul biletului în acest caz este de 83 lei/adult; 73 lei/student sau pensionar; 63 lei/copii 6-16 ani. Tot de Paște va fi disponibil și un pachet All Inclusive, care include un platou grill şi o băutură răcoritoare, și care costă 109 lei pentru adulţi, 99 de lei – pensionari/studenţi: și 79 de lei – școlari.

Deschiderea sezonului turistic la Mocănița a fost anunțată pentru 30 martie 2017, iar programul, cu excepția trenurilor speciale de Mărțișor și Paște, va fi în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică, cu plecare din CFF Vișeu de la ora 9.00. Preţuri – adulţi: 53 lei/pers.; studenţi: 43 lei/pers.; copii 6-16 ani: 35 lei/pers.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This